Oyuncuyuz.com :: Başlığı Görüntüle - Bu nasıl bir sunucu arkadaş!!
Bu nasıl bir sunucu arkadaş!!

Yeni Baslik Gönder   Bu baÅŸlık kilitlenmiÅŸtir, cevap yazamaz ya da mesajları deÄŸiÅŸtiremezsiniz    Forumlar -> Ultima Online Konu Dışı
Önceki baÅŸlık :: Sonraki baÅŸlık 
Yazar Mesaj
darkvader

MesajTarih: Pzr Mar 07, 2010 9:19 pm    Mesaj konusu: Bu nasıl bir sunucu arkadaÅŸ!! Alıntıyla Cevap Ver

Ya 2 haftadır Travesty boss'unu kesmeye çalışıyorum. Ama sürekli bug var. Bir tane GameMaster bile online değil. Ben bu kadar Boş saçma bi server görmedim. 65 gündür buradayım. 40 gün kasmayla geçti. Her türlü BUG'a rağmen Charı yaptım artık bişiler yapayım diye. Ama bütün server bug'lı neredeyse.

Ben böyle servera çok süper bir kelime derdim ama saygımı bozmayacağım!

Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEPHIROTH

MesajTarih: Pzr Mar 07, 2010 9:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1 ) Travesty boss ıcerısınde bug yasamıs olmanız tum server buglu sonucunu dogrumaz

2 ) bahsı gecen bug gereklı kodlamalarla tamır edılmıs durumda acıklanacak tarıhle bırlıtke aktıve edılmıs olacak.

3 ) herturlu bug a ragmen tıpınde cumleler kurmanızın bır anlamı yok bır oyuncu olarak bug ıle karsılasmanız durumunda yapmanız gereken bunu gereklı baslık altında bıldırmektır.

4 )saygını ve sabrını bozmaman en hayırlısı olur gercekten

5 ) sunucu ve yonetıcıler hakkındakı sorun ve rahatsızlıklarını forumlarda baslık acarak ortaya koyman bu topluluga katılırken uyacagını onayladıgın kurallara aykırı.

Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları görüntüle:

Yeni Baslik Gönder    Bu baÅŸlık kilitlenmiÅŸtir, cevap yazamaz ya da mesajları deÄŸiÅŸtiremezsiniz