|
Önceki başlık
:: Sonraki başlık
|
| Yazar |
Mesaj |
oz
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 11:58 pm Mesaj konusu:
Client Crash |
|
|
arkadaşlar windows 7 kullanıyorum ve sadece ve sadece tamer ımda client crashle alaklı bi sorunum var
1 den fazla client açık olduğunda arada bir crash veriyor. ekran beyazlaşıo flm. bi önerisi bi fikri olan varmı acaba? |
|
| |
|
SEPHIROTH
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 12:08 am Mesaj konusu:
|
|
|
wın7 ıcın xp paketı vardı mıcrosoftun uyumlulugu gelıstıren _________________ |
|
| |
|
oz
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 12:11 am Mesaj konusu:
|
|
|
| açıkçası uyumluluklamı alakalı emin değilim. yani saçma tamam ama sadece tamera oluyor. 12 gündür filan oynuorm ki bazı günler hani çok uzun süreler oynadım. tamerdan başka hiç bir clientime olmadı. olasılık tabiide ne biliyim =) |
|
| |
|
Pyro
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 9:23 am Mesaj konusu:
|
|
|
Win 7 miş Xp ye gitti aklım sildim msjı. _________________ Gerçekler acıdır.. Gerçekler acıtır.
En son Pyro tarafından Sal şub 09, 2010 11:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
|
Leviathan
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 9:30 am Mesaj konusu:
|
|
|
Bende de client çökmeleri oluyordu. Windows 7 kullanıyorum. Razor'u XP Service Pack 3 uyumluluğunda çalıştırdığımda sorun gitti. Çünkü anladığım karadıyla sorun Windows 7'nin pencereler arası geçişinde. Ne zaman başka bir pencereye geçsem, masaüstüne dönsem, kısacası ne zaman UO penceresini terk etsem bir süre yanıt vermiyor daha sonra geri geliyor ya da hiç gelmiyordu. XP uyumluluğunda çalıştırınca sorun düzeldi.
Masaüstünde Razor ikonuna sağ tıkla:
Özellikler -> Uyumluluk -> Bu Programı Şu Uyumluluk Modunda Çalıştır'ı işaretle, listeden Windows XP Service Pack 3'ü seç.
İngilizcesi:
Properties -> Compatibility -> Run This Program In Compatibility Mode For'u işaretle, liseden Windows XP Service Pack 3'ü seç.
Umarım sana da yardımcı olur. _________________ Ultima'ya olan bağım duygusal galiba.
Word (Deephallow) |
|
| |
|
aYe
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 9:48 am Mesaj konusu:
|
|
|
SP3 yüklü değil bende yüklemeyi de düşünmüorum. Windows Vista kurulu aynı sorun bende de mevcut. Bende sp3 destekli olarak yapsam çözüm olurmu acaba? _________________ There is No SpooN !
[DAS]
Lady Aphrodite
Hera
aYe |
|
| |
|
aYe
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 10:55 am Mesaj konusu:
|
|
|
Ayrıca benim razor'da regler bandajlar felan gözükmüor yahu :) nedendirki ? Bilen varmidir? _________________ There is No SpooN !
[DAS]
Lady Aphrodite
Hera
aYe |
|
| |
|
Nitro
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 12:35 pm Mesaj konusu:
|
|
|
| aYe demiş ki: | Ayrıca benim razor'da regler bandajlar felan gözükmüor yahu nedendirki ? Bilen varmidir? |
Aynı iki sorun vista kullanan bende de geçerli. Görüntü stilini değiştirmekle geçer belki ama onuda yapmak istemiyorum  _________________ Trevol Hull, Burjuva Tüccar
Fiora, Vejetaryen Korucu
Alice Dior, Kokulu Parşömen
ve
Silverthorn Ailesi |
|
| |
|
ortherion
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 12:56 pm Mesaj konusu:
|
|
|
| aYe demiş ki: | Ayrıca benim razor'da regler bandajlar felan gözükmüor yahu nedendirki ? Bilen varmidir? |
gözükmüyor derken razorun menülerinde mi gözükmüyor yoksa uo'nun ust cubugunda mı? eger cubukta gözükmüuorsa razorun sekmelerinden display/counters a gel oradaki "show this in the uo title bar" opsiyonu mevcut onu isaretle,altındaki textbox a ne yazarsan onu gösterir,yanda kısaltmalar var misal bandaj icin {aids} yazman lazım oraya.her profil icin ayarlayabilirsin misal magery reagentlarını kullanmayan bi karakterde onları silersin görüntü kirliligi olmaz vs.
ah bir de eger vista'daki cubuk xp'den farklıysa onu görüntü ayarlarından temaları degistirerek halledebilirsin sorun ordan kaynaklanıyorsa =) vista kullanmadım ama vardır herhalde öyle bi opsiyon,windows classic di adı glb |
|
| |
|
aYe
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 1:04 pm Mesaj konusu:
|
|
|
ortherion sağol :) çözdüm sanirim. _________________ There is No SpooN !
[DAS]
Lady Aphrodite
Hera
aYe |
|
| |
|
Leviathan
|
Tarih:
Sal ÅŸub 09, 2010 2:23 pm Mesaj konusu:
|
|
|
SP3 yüklemen gerekli değil. Zaten Vista ya da 7 kullanıyor olduğun için o modda çalıştıracaksın yani orada bir sürü seçenek var Windows 95 modunda NT modunda çalıştır gibi... Hepsini yüklemen gerekmiyor yani . O modda çalıştır, pencere prensibi olayı dediğim gibi öyle tahmin ediyorum. Reg göstermek iste masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp en altta Kişiselleştir/Personalize seçeneğini seçip oradaki temelardan aşağı doğru inersen Vista Basic ve Windows Classic temalarını göreceksin. 2'sinden birini seçtiğin takdirde Windows penceresini Razor'a kullandırabilirsin. Vista Basic seçersen pencere rengiyle oynayamazsın. Windows Classic yaparsan tabi eski XP'ye dönüş, istediğin gibi şekillerndirebilirsin . Kolay gelsin. _________________ Ultima'ya olan bağım duygusal galiba.
Word (Deephallow) |
|
| |
|
|
|