|
Önceki başlık
:: Sonraki başlık
|
| Yazar |
Mesaj |
Leviathan
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 1:28 pm Mesaj konusu:
Fikr-î Ücret Karşılığı Karakter Silmek |
|
|
Karakter silmek için gerekli olan online süreyi kaldırsak?
O online süre para vs. aktarımı yapıldığı için konuyor sanırım. Yani karakteri 48 saat açık bırakıp elektrik parası ödemek yerine 2-3k karşılığında silsek olmuyor mu? Sonuçta hiçbir 0 karakterin 5k değerinde bir item transferi yaptığını düşünmüyorum. Bu yanlışlıkla açılmış karakterlerden kurtulmak istiyorum ben. Kalıyorlar orada iz gibi . _________________ Ultima'ya olan bağım duygusal galiba.
Word (Deephallow) |
|
| |
|
paco
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 2:06 pm Mesaj konusu:
|
|
|
| 7 gün sonra çarsilme olayı aktif edilirse çok iyi olur benimde bazı accountlarımda kulanmadığım gereksiz çarlar var yeni account alacağımıza bunalrı silip aynı accounta yeni bir karakter yaratabilmek iyiolurdu böylece gereksiz accountlar oluşmaz. |
|
| |
|
-Killer-
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 3:17 pm Mesaj konusu:
|
|
|
Arkadaşlar karakteri zaten silebiliyorsunuz. O brit bankın orda Dargath zımbırtısı var ya neira robe giyen, ona tıklayıp önce şifre oluşturuyosunuz, daha sonra şifreyi girdikten sonra karakter silme sekmesi çıkıyor, ona tıklayınca siliniyor.
Karakterinizi açık bırakmanıza falan gerek yok. Açıldıktan sonra 7 gün geçse yeter.
Şu linkte açıklama var o neira robe'lu tip ile.
http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Haber&file=article&sid=166 |
|
| |
|
paco
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 4:34 pm Mesaj konusu:
|
|
|
| Bu sistemi denemedim ama uygulandığında her oyuna girişinde güvenlik kodu soruyor galiba terzi lerin bulunduğu acountta gereksiz bir çar var mesela onu silmek istesem gk girmem gerekecek her bod alışımda. Benim bahsettiğm çar silme uo clint taki listedeki menüden yapılması orda zaten delete seçeneğivar onu kulanınca bu çar henüz 7 günlük değil şeklinde bir mesaj çıkıyor halbuki o hatalıçarı açalı 86 gün olmuş o kısmı kulanmak benim ,için daha kulanışlı. |
|
| |
|
Kale
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 4:36 pm Mesaj konusu:
|
|
|
| charı sıldıkten sonra sıfrelı ıptal edıyorsunuz .sıfreyı aktıf veya pasıf yapabılıyorsunuz |
|
| |
|
aYe
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 5:32 pm Mesaj konusu:
|
|
|
Teşekkürler valla bende yeni acount alacam diye uğraşiodum sağol Killer bu sekilde silindi. _________________ There is No SpooN !
[DAS]
Lady Aphrodite
Hera
aYe |
|
| |
|
-Killer-
|
Tarih:
Pts ÅŸub 08, 2010 6:06 pm Mesaj konusu:
|