Rank: Newbie
Groups: Registered
Joined: 27/01/2012(UTC) Posts: 6 Points: 21 Location: ankara
|
gm bey herseyi yükledim program tamam ocz açılıyr sunucuya bağlan diyrm razrda tamam basyrm file error diyor ve fatal die bi uzun yazı çıkıyr neden?
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
Groups: Ultima Online Moderators, Registered, OczSpy Administrator, Administrators Joined: 24/12/2011(UTC) Posts: 49 Points: 164 Location: İstanbul
|
"uzun bır yazı" yorum yapabılmemız ıcın yeterlı degıl, tum ayrıntıları alalım lutfen.
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: sephiroth  "uzun bır yazı" yorum yapabılmemız ıcın yeterlı degıl, tum ayrıntıları alalım lutfen. gm bey msn eklesnz resmle gstersem blue_xes_infinity@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
Groups: Ultima Online Moderators, Registered, OczSpy Administrator, Administrators Joined: 24/12/2011(UTC) Posts: 49 Points: 164 Location: İstanbul
|
bence resımı buraya upload edın kı benzer sorunlarla karsılasabılecek oyuncularımız da yararlanabılsınler.
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: sephiroth  bence resımı buraya upload edın kı benzer sorunlarla karsılasabılecek oyuncularımız da yararlanabılsınler. upload etmeyi bilmyrm m.etmyn kötü amacm yok tram vieverle bakın olmassa msn eklyn gec olmadan halledelm uo oynama saatim gecyr :)
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: sephiroth  bence resımı buraya upload edın kı benzer sorunlarla karsılasabılecek oyuncularımız da yararlanabılsınler. gm bey zaman gecyr bi yardm edin ultimayı arattım razaoru arattım sunucuyu bağlan dediimde fatal ismi altında bişeyler yazyr
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
Groups: Ultima Online Moderators, Registered Joined: 24/12/2011(UTC) Posts: 25 Points: 108 Location: Turkey
|
http://www.oyuncuyuz.com...O-Gerekli-Bilgiler.aspx
buradan takip edersenız gereksinimleri cözüme ulaşabilir sunucuya baglanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.